Office 365

Office 365 is de verzamelnaam voor de Cloud Diensten van Microsoft. Binnen dit platform bieden ze diverse mogelijkheden om gebruik te maken van de bekende producten van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook, maar kan bijvoorbeeld ook uw zakelijke email hier worden ondergebracht.

De dienst wordt aangeboden als abonnementsvorm en is daarmee dus geheel schaalbaar naar uw wensen. Voor iedere organisatie van iedere omvang is wel een passende oplossing te vinden binnen het Office 365 platform.

Het grote voordeel van deze oplossing is dat vrijwel alle (IT) zorgen hiermee worden weggenomen. Denk hierbij aan aanschaf hardware, software en licenties. Maar ook downtime van de systemen door storing of onderhoud. Dit alles is voor rekening van Microsoft en die hebben er dan ook alles aan gedaan om een stabiel, betrouwbaar en veilig platform op te zetten.

Uiteraard vereist het wel enige expertise om het platform op maat in te richten voor uw organisatie. van Halm IT kan u hierbij helpen. Wij kunnen het volledige beheer en de ondersteuning van het Office 365 platform voor u verzorgen en u de benodigde licenties leveren.

 

Wilt u meer weten over Office 365? Neem dan gerust contact met ons op!